Fun & Video

100 vjeçarja që do iu motivojë me jetën, sportiste e vërtetë (Video)

11:53 | 11 January 2017

Tao Porchon-Lynch është emri i gruas që po i troket 100-shit me vite, por që vazhdon të jetë tejet elastike. 98 vjeçarja është mësuese e Yogas dhe këtë gjë e performon në mënyrë perfekte.

Pesë herë në ditë janë stërvitjet e saj duke inspiruar shumë femra në këtë drejtim.

Madje ajo është mësuese e Yogas edhe në një program televiziv duke dëshmuar se vitet në disa raste janë vetëm numra dhe se me vullnet mund të arrihet gjithçka./Indeksonline