Rozë

16 vjeçarja me bukurinë që lë të tjerët pa frymë

17:42 | 20 April 2017

Brigitte Bardot është 16 vjeçarja me bukurinë që lë të tjerët pa frymë.

Nëna e saj është shougirl dhe prezantuesja Veronika Loubry, ndërsa babai ish- futbollisti Patrick Blondeau.

Etiketa: