Ekonomi

500 euro dënim për fletushkat reklamuese

19:34 | 12 May 2018 Autori: Infokusi

Inspeksioni i Komunës së Prishtinës do t’i dënojë deri në 500 euro personat që do i hasë duke shpërndarë fletushka me oferta nga kompanitë dhe markete të ndryshme nëpër kryeqytet.

Kjo po bëhet në bazë të rregullores, por edhe pas ankesave të shumta të qytetarëve.

Të tjera