Ekonomi

Abrashi: Buxheti 3 miliardë, shumë shpejt!

20:07 | 16 May 2017 | Autori: Infokusi

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale në detyrë, Arban Abrashi, ka thënë se Kosova shumë shpejt do ta ketë buxhetin e saj në vlerë prej 3 miliardë dollarësh. Ai ka thënë se këtë do ta arrijë shumë shpejt i nominuari për kryeministër nga radhët e LDK-së, Avdullah Hoti.

“Financat të cilat i gjeti “rrëmujë”, sot u rikthyen si besim e shpresë, për të vendosur vendin në një binarë të sigurt.

Vazhdojmë tek buxheti 3 miliardë, shumë shpejt”, ka thënë Abrashi.

Lexoni statusin e tij të plotë:

Buxheti 3 miliardë, shumë shpejt!

Miku im Avdullah Hoti, Kryeministër i ardhshëm i Republikës së Kosovës.

Financat të cilat i gjeti “rrëmujë”, sot u rikthyen si besim e shpresë, për të vendosur vendin në një binarë të sigurtë.

Vazhdojmë tek buxheti 3 miliardë, shumë shpejt! Urime!

Etiketa:

Të tjera