Lajme

AUVK, 1.3 milion euro për trajtim të qenve endacak (VIDEO)

23:14 | 13 January 2018 | Autori: Infokusi

Qeveria e Kosovës ka ndarë 1.3 milionë euro për trajtimin e qenve endacak.

Qentë do ta trajtohen nga Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë.

Të tjera