Rajoni dhe Bota

Banka Britanike: Ja si po ju vjedhin kartelat (Video)

10:51 | 29 December 2016

Duke habitur për disa sekonda viktimën, mashtruesit (gjithmonë dy ose tre) arrijnë tija vjedhin pinin (që shihet dhe memorizohet) dhe ta zëvendësojnë me një kartelë identike false me të cilën klienti prezantohet në bankomat.

Pasi viktima shkon me kartelën false, mashtruesit vazhdojnë me ditë të tëra të marrin para me kartelën e tij origjinale, transmeton Gazeta Express

Ky klip që e dokumenton teknikën e vjedhjes është publikuar nga Banka Britani. Përmes kësaj teknike tashmë janë vjedhur me mijëra euro.

Rregulli numër një kur jeni para bankomatit: Mos u habitni.

Etiketa: