Auto&Tech

A e keni ditur si funksionon ndërruesi manual i shpejtësive tek vetura? [Video]

12:53 | 15 April 2017

Ne i ngasim çdo ditë veturat tona por sa e kuptojmë se si ato funksionojnë?

Në videon në vazhdim mund të njoftoheni se çfarë ndodhë kur ne e ndezim veturën dhe e fusim marshin/shpejtësinë dhe fillojmë të lëvizim.