Rajoni dhe Bota

E tmerrshme: Pamjet finale të një të riu homoseksual që u dënua me vdekje nga ISIS (Foto)

22:39 | 28 March 2017

ISIS ka hedhur një djalë të ri nga çatia dhe e ka gjuajtur me gurë pasi u zbulua se ishte homoseksual.

Veprimi barbar u publikua nëpërmjet fotove që shfaqin ekzekutimin publik në Mosul. Gjithçka u tha se u bë në emër të Allahut dhe Sheriatit islam.

Shumë njerëz kishin shkuar për të parë momentet kur i riu po jepte frymën e fundit.

Fillimisht viktimës i ishin mbyllur sytë dhe ishte hedhur nga çatia para se të gjuhej me gurë.