Lajme

Edhe familja e 7 vëllezërve Geci ka një kandidat për deputet!

23:47 | 19 May 2017 | Autori: Infokusi

Gazeta Blic ka marrë vesh se LDK dhe familja Geci janë pajtuar. Merret vesh se vajza e njërit prej vëllezërve Geci është në listën zgjedhore të kësaj partie.

Ndryshe, më herët kishte prishje të raporteve të Familjes Geci dhe drejtuesve aktual të LDK.

Gani Geci së bashku me familjen e tij, kishin kaluar në LDD, pas ndarjes në dysh të kësaj partie, në Kuvendin e njohur të karrigeve.

Të tjera