Shëndetësi

A është kjo VIAGRA e re?

15:56 | 17 July 2017 | Autori: Infokusi

Qysh kur kishte dal në dispozicion për të gjithë në vitin 1998, viagra ka shërbyer si shpëtim i meshkujve që vuajnë nga problemet me ereksion. Tani, është shënuar edhe një avancim për luftimin e kësaj dukurie: një terapi e re mund t’ju lirojë nga problemet e penisit për mbi dy vite.

Hulumtimet e reja kanë zbuluar se goditjet me shok-valë në zemër ndihmojnë në lirimin e qarkullimit të gjakut.

Terapia ED1000, e cila është zhvilluar nga hulumtuesit e Izraelit, ende nuk ka arritur në Amerikë pasi që trajtimi është vetëm disa vite i vjetër dhe rezultatet janë tejet premtuese.

Siç thonë ekspertët, përderisa viagra i trajton simptomat, terapia me shok-valë e shëron problemin.

Trajtimi zgjatë 12 javë, pas së cilave meshkujt nuk kanë nevojë të brengosen për problemet seksuale për të paktën 2 vite.

Etiketa:

Të tjera