Auto&Tech

Instagram me risi të tjera (Foto)

11:36 | 14 April 2017

Instagram ka shtuar sot disa elemente të reja për të bërë edhe më interesante veçorinë Stories.

Një nga veçoritë e reja është ngulitja e një ‘stickeri’ në një pjesë të videos dhe ai mbetet aty duke mos lëvizur fare.

Një tjetër veçori është ‘selfie sticker’, që u mundëson përdoruesve të postojnë foto me një tjetër foto brenda saj.

Instagram sot po ashtu ka njoftuar se Stories ka kaluar shifrën e 200 milionë përdoruesve aktivë në ditë.

Etiketa: