Shëndetësi

Këto janë shenjat e para të shtatzënisë

22:44 | 19 August 2017 | Autori: Infokusi

Ato pothuajse nuk vërehen.

Disa shenja shërbejnë si indikatorë që tregojnë se mund të jenë shtatzënë.

Megjithatë, më poshtë i keni disa shenja të hershme të shtatzënisë, të cilat thuajse është e pamundur t’i vëreni.

Bëheni më emocionale, keni gjokse të ndjeshme, marramendje, ndjeheni e lodhur dhe shqisa e nuhatjes bëhet më e fuqishme.

Të tjera