Shëndetësi

Kjo gjë mund të jetë shumë rrezikshme për bebet tuaja

15:24 | 18 May 2017 | Autori: Infokusi

Përdorimi i letrave të lagura për të pastruar pjesët intime të bebeve tuaj mund të jetë vërtetë ë rrezikshme.

Letrat e lagura mund të shkaktojnë irritim të lëkurës për shkak të përbërësve që kanë por edhe për shkak të ndjeshmërisë së lëkurës së bebes, transmeton Indeksonline.

Në vend të tyre, është mirë që beben ta shpëlani sa herë të ketë nevojë apo të merrni fasha sterile, ti zhytni në ujë të vakët dhe të pastroni beben tuaj.

Irritimet dhe problemet e ndryshme të lëkurës shpesh ndodhin për shkak të përdorimit të tepruar të letrave të lagura.

Të tjera