Fun & Video

Kombinim i përsosur i Kate Middleton-it gjatë vizitës në Wimbledon (Foto)

15:52 | 17 July 2017

Kate Middleton e ka vizituar për herë të dytë këtë vit turnirin e tenisit Wimbledon, për të shikuar Roger Federer tek e fiton titullin e tetë.

Por përderisa lojtarët fitonin pikë në fushë, Dukesha e Cambridge ishte fituesja e vërtet vetëm duke e shikuar lojën në kombinimin e saj të veshjes nga Catherine Walker.

Kate dukej e thjeshtë dhe e pastër në atë fustan, i cili në pjesën e epërme ishte krejtësisht i bardhë, ndërsa pjesa e poshtme kishte lule të dizajnuara përgjatë tij.

Fustani përshtatej në mënyrë të përsosur me stilin e ri të flokëve të Dukeshës, dhe aksesorët vetëm sa ia perfeksiononin dukjen!