Fun & Video

Kur dështon propozimi për martesë (Video)

23:02 | 15 June 2017 | Autori: Infokusi

Gjatë pauzës në një ndeshje bejsbolli në Shtetet e Bashkuara, një burrë i panjohur i ka propozuar martesë të dashurës, por ajo e ka refuzuar.

Ai kishte kërkuar nga miqtë që ta improvizojnë një vallëzim, derisa ai ra në njërin gju dhe i japi unazën, mirëpo ajo vetëm u largua me nxitim, transmeton Telegrafi.

“Propozimi për martesë duhet të jetë shumë privat dhe mos të bëhet as para personit të tretë, gjithçka mund të ndodhë”, është një koment lidhur me rastin.

Videoja është shpërndarë me shpejtësi në rrjetin social, ndërsa shumë njerëz kanë lënë komente ngushëlluese për të refuzuarin.

Të tjera