Lifestyle

Kur të shkoni në tualet, PATJETËR bëni këto tri gjëra: Zgjat vetëm një minutë, ndërkohë KILOGRAMËT SHKRIHEN!

08:59 | 17 July 2017 | Autori: Infokusi

Keni probleme me tepricën e kilogramëve dhe nuk mundeni lehtë t’i eliminoni. Provoni këtë truk dhe do të shihni që ka efekt.

Para se të shkoni në tualet bëni këto gjëra të cilat zgjasin vetëm një minutë, ndërkaq ndihmojnë:

▪ 10 pompa
▪ 10 ulje galiç
▪ 10 hapa

Pra, nëse shkoni në tualet gjashtë herë në ditë, kjo atëherë do të thotë nga 60 ulje galiç, pompa dhe hapa dhe kilogramët shkrihen, transmeton Telegrafi.

Të tjera