Rozë

Ky është Arbin Gashi, maturanti më i pashëm në Prizren (Foto)

14:13 | 19 May 2017
Mbrëmja e maturës padyshim që është një nga mbrëmjet më të pritshme dhe më të mira për secilin që e përjeton.

Edhe ky vit, kishte plot mbrëmje të tilla nëpër qytete të ndryshme të Kosovës.

Por, në Prizren, është një nxënës i shkollës ‘Gjon Buzuku’ që ka mahnitur me paraqitjen e tij në maturë.

Fjala është për Arbin Gashi i cili kishte bërë një kombinim interesant të rrobave, duke u dukur shumë elegant në kostum i cili i rrinte shumë mirë në fizikun trupor.

Jo vetëm ai, edhe partnerja e tij Arita Bobaj ka shkëlqyer në mbrëmje të maturës, duke u përshtatur mjaft mirë bashkë.

18600922_1943331472553297_1839986457_n18578732_1943331475886630_2067257843_n18601384_1943331432553301_1661438400_n18597059_1943331482553296_783658026_o18575867_1943331459219965_1827777357_o18405456_1943332039219907_1901766423_o18579060_1943332022553242_1639721364_n18618475_1943336612552783_1143371553_o18597087_1943336259219485_336918647_o