Auto&Tech

Ky është rekordi më i ri në automobilizëm [Video]

13:47 | 29 December 2016

Një rekord i ri është vënë në botën e automobilizmit.

Dyshja e njohur e shoferëve Abdulhadi Al-Qahtani dhe Muath Al-Essa me Mustang RTR-Ds kanë thyer rekord për shenjën më të gjatë në rrugë si pasojë e ‘driftave’.

Ata për 45 minuta mbuluan 883.98 metra katrorë me shenja të gomave.

Etiketa: