Lifestyle

Ky është vendi ku DUHET ta vendosni PARFUMIN

13:43 | 19 June 2017 | Autori: Infokusi

Të gjithë e dimë rutinën – kontroll i shpejt në pasqyre për të parë mos kemi njolla të pastës së dhëmbëve dhe një spërkatje parfumi në qafë dhe kyçe para se të dilni.

Por, këtë rutinë që e keni me vite të tëra, keni qenë duke e bërë gabim deri tani.

Kemi dëgjuar se parfumin duhet ta vendosim në qafë dhe kyçe të dorës sepse aty gjendet pulsi jonë, ku venat janë afër me lëkurën dhe mund ta ndjeni pulsin.

Megjithatë, ka edhe disa zona tjera në të cilat duhet të vendosni parfum.

Ndër këto zona është edhe kërthiza sepse, sipas ekspertëve, nxehtësia e trupit e lejon aromën të rrezatojë.

Veç kësaj, ekspertët gjithashtu kanë rekomanduar të vendosni pakëz parfum edhe në bërryla dhe në pjesën e pasme të gjunjëve.

Të tjera