Fun & Video

Lajme në 3D – impresionuese dhe të frikshme! (VIDEO)

shpërndaje 0 0

Teknologjia 3D na ka magjepsur të gjithëve, kurse në sallat e kinemave ka më shumë kërkesa për bileta kur shfaqen filma të tillë. Shikoni se si duken lajmet në 3d,  na duket se lufta del nga ekrani i televizorit.

Artikulli i kaluar

Iluzione optike që do ju çmendin (Foto)

Artikulli i ardhshem

Pasi që u rrah nga një shofer qeni u kthye për hakmarrje (Foto)