Fun & Video

Lajme në 3D – impresionuese dhe të frikshme! (VIDEO)


Teknologjia 3D na ka magjepsur të gjithëve, kurse në sallat e kinemave ka më shumë kërkesa për bileta kur shfaqen filma të tillë. Shikoni se si duken lajmet në 3d,  na duket se lufta del nga ekrani i televizorit.

Artikulli i kaluar

Iluzione optike që do ju çmendin (Foto)

Artikulli i ardhshem

Pasi që u rrah nga një shofer qeni u kthye për hakmarrje (Foto)

Infokusi

Infokusi

Portali "Infokusi.com" është medium online. Mirëmbahet nga kompania mediale "Infokusi". Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të "Infokusit".