Opinione

Lujani shqiptarë, he…

09:27 | 12 December 2016

LSDM fiton në Gostivar e Haraçinë!

Duke menduar se a mundet me ndodh me gjet një maqedon që voton për partitë shqiptare, po i shikoj fotot e Lëvizjes ‘Besa’ që përkrahet fuqishëm nga myslimanët. Dhe Kim Mehmeti.

Këta të ‘Besës’ njëherë për njëherë po duken civil kështu, gratë kryshtrunë, e fjalët ‘e mëdha’, veç në u mbulofshin masandej.
‘Besa’ i bashkon shqiptarët dhe myslimanët, dhe ua zgjedh problemet shqiptarëve, sipas Xhemijet El-islamit…dhe Sami Frashërit.
Kryesore m’i zgjedh problemet.

Nëse është e vërtetë se e kanë edhe mbështetjen e Erdoganit, atëherë ata hipën n’kalë…e dolën n’selamet.

Veç shqiptar i vërtetë me qenë zor…!