Lajme

Lumezi me Ministren Hoxha në konferencën rajonale për kontributin e grave në drejtësi

16:15 | 19 May 2017 | Autori: Infokusi

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi ishte prezent  në Konferencën dy ditore rajonale e grave gjyqtare dhe prokurore qe po mbahet me temën ‘’Kontributi i grave për drejtësi dhe sfidat e përbashkëta’’.

Gjithashtu ne këtë Konference po marrin pjese edhe gratë me profesion ligjor nga rajoni dhe me gjere me qellim për t’i shkëmbyer bashkëpunimet  dhe praktikat me te mira nga secili rajon.

Gjithashtu, ne këtë Konference prezentë ishte edhe Ministria e Drejtësisë si Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës

Ne këtë Konference fjali raste kishte edhe zëvendëse Kryeprokurorja Sevdije Morina ku është edhe Kryetare e Forumit te gjyqtareve dhe Prokuroreve te Kosovës.

Kjo Konference rajonale dy ditore po mbështet nga Ambasada norvegjeze dhe ajo amerikane.

Të tjera