Fun & Video

Macja sfidon luanin, do të habiteni kush fiton (Video)

11:33 | 19 June 2017
A keni dëgjuar ndonjëherë që macja të sfidojë një luan?

Kjo ka ndodhur në një qendër shpëtimi për kafshë në Teksas, derisa Derek Krahn po filmonte ambientin dhe macen e shtëpisë, Baggyn, shkruan lajmi.net

Ajo i doli përballë luanit, mori pozicionin e duhur dhe bëri që edhe luani të përgatitej ‘për luftë’.

Nuk u tremb aspak, ndërkaq që afrohej drejt luanit me lëvizjet e saj, ai zmbrapsej ose ulej për të marrë pozicionin e mbrojtjes.

Një lojë kjo e bukur mes të dy kafshëve, mirëpo që bëri të qesh Krahn, me guximin e maces t’i dalë përballë luanit.

Shikoni videon më poshtë.