Fun & Video

Maturantja pikturoi në fustanin e saj portretet e nxënësve dhe kujdestares së klasës

15:59 | 19 May 2017 | Autori: Infokusi

Ka përfunduar shkollën e mesme, në drejtimin e pikturës, në Shkollën e Mesme “28 Nëntori”, në Prishtinë, dhe maturantja Ardita Krasniqi ka vendosur që të ketë një fustan më të veçantë sesa të bashkëmoshatareve të saj.

Ajo i ka thënë KultPlusit se portretet e nxënësve dhe kujdestares së klasës i ka pikturuar në fustanin e saj. “Ideja ka qenë e imja dhe kujdestares së klasës Valbona Gashi, kurse fustani është me dizajn të Fitore Salltekut”, ka thënë ajo. Ky fustan vlerësohet të jetë unik, duke pasë parasysh se deri më tashti nuk është punuar një fustan i tillë.

1 / 2

Lexo edhe:

Të tjera