Ekonomi

Mustafa: Me reformat ekonomike do të punësohen mijëra qytetarëve

11:12 | 15 April 2017

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa edhe një herë Ka përsëritur se reformat ekonomike e fiskale, si dhe idetë inovative e shumë premtuese, do të rezultojnë me punësimin e mijëra qytetarëve të Prizrenit dhe rritjen cilësore e sasiore të prodhimeve të Kosovës.

Ai pas vizitës që i ka bërë disa kompanive në Prizren, ka shkruar në facebook se përfaqësuesit e këtyre kompanive, ashtu si të gjitha bizneset kryesore të tjera në Prizren, vlerësojnë lartë efektet e Pakos Fiskale 1 dhe mbështesin fuqishëm masat e parapara në Pakon e 2-të Fiskale.

Etiketa: