Lajme

Në shtatë qytete të Kosovës po protestohet për Haradinajn (Foto)

12:57 | 11 January 2017

Shumë qytetarë i janë bashkuar marsheve protestuese për Ramush Haradinajn, të organizuara në shtatë qendrat e qyteteve më të mëdha të Kosovës.

Më së shumti qytetarë i janë përgjigjur protestës të thirrura në qendrat e Gjakovës dhe Pejës, pjesë të së cilës ka pasur edhe qytetarë nga Rahoveci, gjegjësisht nga Deçani.

Nënkryetari i AAK-së, Ardian Gjini, në protestën në Gjakovë, ka thënë se Haradinaj është simbol i Kosovës.

Ndërsa, deputeti Pal Lekaj ka thënë se 17 vjet pas luftës Kosova nuk është e lirë pasi po i arrestohen qytetarët. Ai këtë e ka quajtur padrejtësi ndaj Kosovës.