Lifestyle

Nëse shpesh keni këtë ËNDËRR SEKSI – ekziston shansi që të jeni SHTATZËNË

19:36 | 16 June 2017 | Autori: Infokusi

Ëndrrat nuk mund t’ju parashikojnë ardhmërinë, mirëpo mund t’ju japin pamje në gjëra të cilat aktualisht nuk mbahen në mend.

Pikërisht, nëse shpesh ëndërroni seks me femra të tjera, vetëdija juaj përpiqet t’ju dërgojë porosi të rëndësishme dhe do të duhej të verifikoni nëse jeni shtatzënë.

Seksi me femrën tjetër është ëndrra më e shpeshtë të cilën e ëndërrojnë shtatzënat, transmeton Telegrafi.

Gjithashtu, gjatë tre muajve të parë, shtatzënat shumë shpesh ëndërrojnë se si humbin çelësat, harrojnë të ushqejnë beben apo edhe e harrojnë plotësisht.

Këto ëndrra shfaqin frikën tuaj që nuk do të jeni nënë e përshtatshme.

Pas kësaj, në muajin e tretë gjithnjë e më shumë do të jenë të shfaqura ëndrrat të cilat përfshijnë seks të egër me bashkëshortin apo me ndonjë mashkull tjetër.

Kjo mund të sinjalizojë disa gjëra.

Mbase hormonet ju janë ngritur deri në atë në nivel të lartë saqë seriozisht shtojnë dëshirën për seks, apo bashkëshorti ka pushur të bëjë seks me ju, sepse jeni shtatzënë dhe gjatë gjithë kohës mendon për beben dhe për ju.

Të tjera