Fun & Video

Një orë pas lindjes, foshnja mori një pozë të pazakonshme

14:39 | 15 June 2017

Kjo foshnje tërhoqi vëmendjen e miliona njerëzve në rrjete sociale, për shkak të fotografisë të saj.

Ai ishte një orë i vjetër dhe u fotografua në një pozë shumë të pazakonshme, duke e bërë atë të dukej sikur është më i madh se vetëm një orë.

Foshnja u fotografua me duart e tij pas koke, pozë kjo që njerëzit e marrin për t’u relaksuar ose treguar ‘pushtetin’ e tyre, transmeton Gazeta Express.

Dhe më pas fotografia pushtoi rrjetet sociale.