Sport

⚽️Hedhja e gurëve, disiplinori me vendim për Llapin

18:43 | 21 April 2017
feeeee

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 21.04.207 – ditë e premtë ora 13,00, shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara nga ana e Komisionit të Garave pas përfundimit të ndeshjeve gjysmëfinale të Digitalb Kupës së Kosovës në futboll të zhvilluara me datë 19.04.2017 , dhe për të njëjtat duke iu referuar raporteve të zyrtarëve konform Dispozitave të Rregullores Disiplinore sjelli këto;

V E N D I M E

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

ARDIAN MUSTAFA; ndihmëstrajner në klubin e futbollit “ RAHOVECI “ nga Rahoveci i licencuar në Federatën e Futbollit të Kosovës me numër 30/Pz, në procedure disiplinore të pezullimit nga mbledhja e kaluar e komisionit , për manifestim të sjelljes jo sportive ( ofendime drejtuar gjyqtarit kryesor të takimit ) në ndeshjen e javës së ; XXII-të të Ligës së pare të Kosovës në futboll për kategorinë e seniorëve ; VLLAZNIA ( P ) – RAHOVECI e zhvilluar në stadiumin e Pozharanit ( raportet shtesë dhe deklaratat plotësuese të zyrtarëve të takimit );

DENOHET

Me të holla në shumë prej ; 250 euro ( dyqind e pesëdhjetë) në bazë të Rregullores Disiplinore neni 39 paragrafi 1 pika 3 dhe neni 10 paragrafi 2. Afati i pagimit të dënimit të shqiptuar në të holla është 15 ditë nga data e publikimit të këtij vendimi në faqen zyrtare të Federatës së Futbollit të Kosovës, respektivisht nga dita e pranimit të tij.

KF “LLAPI “ nga Podujeva , në procedure të inicuar disiplinore nga ana e Komisionit të Garave, për lëshime në orgnizim të ndeshjes ( ndezje e flakadnëve, fyerje dhe sharje ne kor drejtuar ekipit mysafir, hudhje e e gurëve dhe hyrje e spectatorëve në fushë pas përfundimit të takimit ) së gjysmëfinales së Digitalb Kupës së Kosovës në futboll për kategorinë e seniorëve ; LLAPI – DRENICA e zhvilluar më datë 19.04.2017 në stadium “ Zahir Pajaziti “ në Podujevë ( raportet e zyrtarëve dhe inqizimet televizive ) i

HAPET PROCEDURA DISIPLINORE

Deri në kompletimin e lëndës – provave. Kërkohen raportet plotësuese nga klubi futbollistik “ LLAPI “ nga POdujeva si dhe përsoni për siguri, lidhur me rastin ( lëshimet në organizimin e ndeshjes ), afati datë 24.04.2017. ( Rregullorja Disiplinore neni 31 paragrafi 1 ).

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)