Auto&Tech

Apple iPhone 8 vjen me ekranin e lakuar OLED?

09:56 | 19 December 2016
iphone-7-1-1-2-1-780x439

Apple pritet të vijë në tri versione të ndryshme me iPhone 8 vitin e ardhshëm. Dhe siç mund të pritet njëri prej tyre do të jetë iPhone 8 si dhe dy versione të iPhone 8 Plus.

Njëri nga versionet e iPhone 8 Plus thuhet se do të vijë me ekranin OLED i cili do të jetë i lakuar në skajet e pajisjes.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Samsung do ta bëjë këtë version të telefonit, ndërsa edhe më herët është dëgjuar se ekrani do të jetë plastikë OLED.

Versioni OLED i iPhone të ri të lakuar do të jetë i lakuar në të gjitha anët pasi Apple ka urdhëruar këtë material të ekranit tashmë nga Samsung Display.

Samsung do ta furnizojë rivalin e saj Apple me 100 milionë njësi të ekraneve OLED të lakuar  deklaroi”një burim i njohur me këtë çështje” për Korea Herald.

Apple pritet të lëshojë iPhone 8 në shtator të 2017, dhe modelet e reja pritet të vijnë me një numër të përmirësimeve të tjera mbi modelet aktuale, duke përfshirë edhe një dizajn krejtësisht të ri.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)