Lajme

Artistët e Pejës, në protestë për Haradinajn

22:26 | 10 January 2017
ramushi-protesta-1-780x439

Për nesër është paralajmëruar një protestë paqësore, në kërkim të lirimit të ish-kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj, që po mbahet në arrest nga autoritetet franceze.

Pjesëmarrjen në këtë protestë, e kanë paralajmëruar edhe shoqëritë kulturo-artistike të Pejës. Deri tash, pjesëmarrjen e kanë konfirmuar: Okteti “Peja”, SHKA “Përparimi”, “Sofra pejane” dhe SHKA “Marigona”.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Protesta fillon në ora 11:55, në qendër të qytetit të Pejës.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)