Auto&Tech

Audi Q7 dhe BMW X6 testohen në një kodër të rrëshqitshme – cila triumfon? (Video)

15:05 | 07 December 2016
veturat-e1481099545343-780x439

Audi Q7 dhe BMW X6 janë dy prej veturave të tipit xhip, ndër më të suksesshme nga gjigantët gjermanë.

Shumë herë janë bërë krahasimeve ndërmjet tyre nga adhuruesit e makinave, për performancat dhe detajet tjera që posedojnë këto dy super vetura.

Vazhdoni leximin nën reklamë ...

Loading...

Në një video të publikuar tash vonë, shihet teksa këto dy vetura testohen në një teren jo aq të përshtatshëm, në një rrugë e cila është e lartë dhe e rrëshqitshme.

Njëra prej tyre nuk ia del që të ngjitet në cak.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)
Loading...