Lifestyle

Çfarë ndodhë nëse i lani flokët me kondicioner para shamposë?

20:27 | 11 January 2017
screenshot_2

Nëse keni flokë të mira, por keni nevojë për pak hidratim për të përmirësuar dëmin, duhet ‘i kushtoni rëndësi rutinës suaj të përditshmë të larjes së flokëve.

Si për shaka, kemi pyetur gjithnjë veten se çfarë mund të ndodhë nëse e ndryshoni mënyrën e larjes së flokëve me shampo dhe kondicioner, por siç rezulton, kjo është një mënyrë shumë e mirë për t’iu dhënë flokëve hidratimin e nevojshëm pa shkaktuar ndonjë zbutje apo flokë të dobëta

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Kondicioneri ushqen flokët, por gjithashtu i bën të rrafshohen te poshtë, thekson Philip B. ekspert i flokëve dhe kokës. Nëse i lani flokët me shampo pas kondicionerit, do të largojë çdo mbetje apo tepricë. Teknika e quajtur larje e anasjelltë, ka mundësi të ndryshojë mënyrën se si ju e bëni dushin.

Edhe nëqoftëse nuk keni flokë të mira, kjo është një teknikë e mrekullueshme që të provoni me kondicionerin tuaj të përditshëm, për të mos përmendur formulat e rënda të maskave të flokëve që rekomandohen të aplikohen afërsisht një herë në javë.

Brendet si TRESemme janë tashmë në bord dhe përdorin sistemin e larjes së anasjelltë, andaj ju mund të aplikoni teknikën me produktet që i keni – vetëm sigurohuni që të përdorni dy opsione hidratuese që mund të funksionojnë si të vetme. Pjesa më e mirë? Teknika e larjes së anasjelltë mund të zgjasë jetëgjatësinë e flokëve duke zvogëluar efektin negativ të kondicionerit për zbutje të flokëve.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)