Fun & Video

Çudira nga Fieri/ Lë makinën në vendparkim, polici i ri e bën të vërë duart në kokë

14:03 | 11 January 2017
unnamed_1484143018-1055931

Vendi ynë është i mbushur me plot çudira e ato ndodhin në çdo qytet të Shqipërisë. Sot mesa duket një polic i ri nga Fieri ka mundësuar çudinë e radhës.

Rastin në fjalë e denoncoi një zotëri pranë JOQ, duke treguar belanë që e kishte gjetur me këtë polic të ri.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Zotëria tha që sapo ishte futur në Fier, kishte parë dy policë në moshë dhe i kishte pyetur nëse mund ta linte makinën aty. Ata duke i bërë me shenjë se nuk ka asnjë tabelë ndalimi, i thonë që është e lejuar dhe se kështu e lënë të gjithë.

“Më gjeti belaja JOQ, 5 minuta pasi parkova më vjen një polic i ri me fletë gjobe. E pyeta se pse po e vendoste dhe më tha se unë kisha parkuar gabim dhe se ndodhej tabela. Por tabelë nuk shihnim as unë, as ai. Gjjithashtu i thashë që kisha pyetur edhe dy policë të tjerë dhe ata më kishin lejuar. Por polici me K. Metushi më tha se ai e kishte të drejtë më vuri gjobën e iku. Vend i çudive Fieri.”

Gjthashtu zotëria tregon se edhe makina të tjera po vinin të parkoheshin, sepse aty nuk kishte një tabelë për ndalim qëndrimi…ose le të themi që ka qenë e padukshme dhe e sheh vetëm polici…

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)