Fun & Video

Dëborë dhe akull në Tiranë, ky është zbulimi gjenial i këtij personi për të mos u rrëzuar (FOTO)

09:51 | 12 January 2017
screenshot-5_1484211418-7490808

Ajo çfarë ka lënë pas dëbora e rënë ditën e djeshme në Tiranë, është akull dhe i ftohtë.

Por, qytetarët e Tiranës të pamësuar nga akulli, e kanë pas shumë të vështirë ta nisin ditën e sotme pas pësuar rrëshqitje, dhe disa prej tyre është janë rrëzuar.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Po si i bëhet në të tilla raste?

Epo një person e ka gjetur zgjidhjen. Ai ka menduar që këpucë t’ju vendos zinxhir, po po zinxhir, siç u vendosen gomave të makinës.

Për më tepër, shikoni idenë gjeniale të tij. /Gazeta Express/

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)