Fun & Video

Demi kishte qenë gjithë jetën në zinxhirë – do të prekeni kur të shihni reagimin e tij, pasi lirohet nga aty (Video)

10:45 | 12 January 2017
demi-780x439

Demat dhe në përgjithësi kafshët shtëpiake, në shumë pjesë të botës jetojnë në kushte të tmerrshme nëpër ferma. Ata janë të bllokuar në hapësira të vogla, dhe jeta e tyre shpeshherë është e mbushur me dhimbje dhe vuajtje.

Për ta dëshmuar këtë, përcjell Telegrafi, ju mund të gjeni edhe pamje në internet, të cilat dëshmojnë një gjë të tillë.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Në një të tillë, shihet se si një dem, i cili ishte mbajtur që nga lindja e tij i mbyllur, reagon kur lirohet nga aty.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)