Shëndetësi

“Djali flutur”- Historia e tmerrshme e 14 vjeçarit që jeton mes njëmijë e një dhimbjesh (FOTO)

13:01 | 10 January 2017
cmmahk4xeaaxuib_1483992349-8844021
Ky fëmijë quhet Jonathan Pitre dhe është 14 vjeç.
Historia e tij është  mes kohës së tmerrshme dhe lëvizjes. Ai vuan nga një sëmundje e rrallë e lëkurës që shkakton ndjeshmëri ekstreme.

Trupi i tij është plot me plagë dhe për shkak të sëmundjes ai është quajtur si “fëmija flutur”.

Nëna e  Jonathan kujdeset për t’i ndruar fashat mbrojtëse. Ky është një proces i jashtëzakonshëm, i mbuluar me dhimbje, që i merr tre orë kohë. E megjithatë djali 14 vjeçar zgjohet çdo mëngjes me dëshirën për të jetuar dhe për të ndihmuar fëmijët e tjerë si ai.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Pasioni i tij është sporti. Me anë të rrjeteve sociale janë mundur të mblidhen 100.000 $ për të investiguar mbi sëmundjen./ Gazeta Express/

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)