Auto&Tech

A e dini se kjo është vetura më e keqe e prodhuar ndonjëherë (Video)

13:10 | 14 December 2016
yugo-45-1-640x450_1481709566-6958943

Automobili Jugo prodhohej në Kragujevc dhe ishte makinë moderne por jo edhe shumë i popullarizuar.

Këtë automobil ka mundur t’a blejë çdo qytetar i ish-Jugosllavisë dhe se Jugo nuk i bënte konkurrencë automobilëve të tjerë të asaj kohe.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Malkolm Briklin, ka thënë se Jugo është një automobil i përshtatshëm për studentë ngase është i lirë dhe i vogël.

Megjithatë, Jugo nuk është pritur mirë nga amerikanët as në atë kohë dhe as tash. Sipas Daga DeMura një gazetar i specializuar në risitë rreth automobilëve, Jugo e meriton epitetin e automobilit më të keq ndonjëherë të prodhuar. /gazetametro/

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)