Rajoni dhe Bota

Ekonomia amerikane vazhdoi rritjen edhe në fund të vitit 2015

07:26 | 26 March 2016
unnamed (7)

​Ekonomia amerikane u rrit më shumë nga ç’ishte parashikuar me një nivel vjetor 1,4 për qind nga tetori në dhejtor të 2015, sipas një raporti qeveritar të publikuar sot.

Ky vlerësim përfundimtar i Zyrës së analizave Ekonomike bazohet në të dhëna ekonomika më të plota dhe sjell një përmirësim në vlerësimin e muajit të kaluar, që analizonte një rritje prej 1 për qind ndërsa vlerësimi fillestar i bër në janar ishte për një rritje 0,7 për qind.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Për gjithë vitin 2015, ekonomia amerikane u rrit me 2,4 për qind, i njëjti ritëm si në vitin 2014.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)