Auto&Tech

Facebooku vjen me ndryshim të madh

10:47 | 10 December 2016
20161210105142445646_1481363675-2329275-1

Rrjeti social Facebook pritet të bëjë disa ndryshime në hapësirën e komenteve për versionin desktop.

Komentet tani mund të shndërrohen në biseda të gjata dhe Facebooku ka gjetur një mënyrë që ju të ndiqni këto komente sa më lehtë.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Kur dikush komenton në ndonjë postim tuajin, i përgjigjet ndonjë komenti apo ju etiketon në koment, një dritare e re e komenteve do të hapet automatikisht në versionin desktop.

Këto dritare hapen siç hapen bisedat në aplikacionin e Messengerit. Kështu ju do të mund të komentoni pa pasur nevojë që të largoheni nga “News Feed”, transmeton Koha.net.

Facebooku ka konfirmuar testimet e ndryshimeve, por ka bërë të ditur se vetëm një numër i përdoruesve ka pasur mundësi t’i shoh këto ndryshime.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)
Etiketa: