Rajoni dhe Bota

Fisi që nuk di çka janë rrobat, këpucët e sytjenat (Foto +18)

12:59 | 10 April 2017
mmmmmmmmmm_1491821474-8707956

Këto foto spektakolare tregojnë se si është jeta e një fisi në xhunglën e Amazonës.

Fisi Huaorani jetojnë në lindje të Ekuadorit.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Në total janë rreth 4 mijë njerëz që bëjnë një jetë krejt të thjeshtë.

Fisi ushqehet duke vrarë kryesisht majmunë, të cilët i kapin duke u ngjitur në pemë ose duke i qëlluar me pipëza.

Jo më kot edhe shputa e këmbës së tyre ka evoluar për t’iu përshtatur ndjekjes së majmunëve.

Ata jetojnë në një rezervat të mbrojtur nga qeveria.

Fotot janë bërë nga Pete Oxford.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)