Auto&Tech

Gazeta Blic me version të ri për aplikacionin Mobil!

21:58 | 28 December 2016
12

Gazeta Blic, falë përpjekjeve të vazdhueshme të stafit dhe drejtuesve ka arritur që brenda vetëm dy vitesh të etablohet në tregun medial shqiptar në përgjithësi dhe atë të Kosovës e Diasporës në veçanti.

Matësi i përgjithshëm dhe kredibil Alexa.com vazhdon që Gazetën Blic ta rendisë si njërin prej portaleve më të lexuara në hapësirën gjithëshqiptare.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Për këtë duam t’u falenderohemi lexuesve të shumtë nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi, Lugina dhe Diaspora. Si për mirënjohjet ashtu edhe vërejtjet e sugjerimet.

Si një medium i ri me një depërtim të shpejtë në tregun e parregulluar medial vazhdojmë përpjekjet të jemi neutral politikisht dhe kolegial kundruall mediave tjera.

Si një medium i ri, Bordi Drejtues ka vendosur të bëjë ndryshimin e aplikacionit mobil të cilin si edhe deri më tashti mund ta shkarkoni dhe shikoni me një dizajn më të freskët.

Çdo vërejtje e sygjerim- e mirëpresim!

Me falenderime të veçanta për lexuesit në hapësirat shqiptare dhe në krejt botën!

Redaksia

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)