Lajme

Gjenerallejtënant Ben Hodges viziton FSK-në

05:55 | 27 September 2016
hodges-780x439

Gjenerallejtënant Ben Hodges, komandant i Komandës së Ushtrisë së SHBA-së për Evropë, sot viziton Ministrinë për FSK dhe FSK-në.

Ai së bashku me komandantin e FSK-së, gjenerallejtënant Rrahman Rama sot mbajnë edhe një konferencë për media.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)