Siguri

Hapje e organizatës së përhershme të Forcave dedikuese mjekësore ballkanike

07:34 | 05 October 2016
ushtr

Në kasermën e Shkupit “Ilinden” sot solemnisht do të hapet Organizata e përhershme e Forcave dedikuese mjekësore ballkanike në Shkup.

Në hapje, siç është paralajmëruar, do të marrin pjesë ministrat e mbrojtjes të Maqedonisë, Zoran Jolevski, të BeH-së, Marina Pendesh, të Sllovenisë, Andreja Katiq dhe të Serbisë, Zoran Xhorxheviq.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Pritet të jenë të prnaishëm edhe ambasadori i Norvegjisë i akredituar në Maqedoni, Arne Sanes Bjornstad dhe koloneli Kevin Hill, përfaqësues nga Pentagoni.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)