Lifestyle

Hiqini puçrrat duke i fërkuar me hudhër (Video)

08:07 | 11 January 2017
o-acne-woman-facebook

Farah Hukai, një blogere dhe njohëse e estetikës nga Kanadaja, e ka demonstruar mënyrën, se si mund të hiqet një puçërr, apo kokë e bardhë nga fytyra, vetëm duke e fërkuar me hudhër.

Mjafton një thelb hudhre, të qërohet dhe t’i pritet një e katërta.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Sipërfaqes duhet t’i bëhen disa prerje me thikë, në mënyrë që të lëshojë sa më shumë lëng. Pastaj, me atë pjesë të fërkoni sipër puçrrës.

“Kjo shkakton skuqje të lëkurës dhe ka erë të rëndë, andaj bëjeni para se të flini” dëgjohet duke thënë Hukaj, ndërsa e fërkon një puçërr të cilën ishte duke e trajtuar prej disa ditëve.

Prapavija e pasur e hudhrës, besohet se punon në pastrimin e lëkurës dhe çrrënjosjes së puçrrës, transmeton Telegrafi.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)