Shëndetësi

Ja si duket organi gjenital pas kthimit të virgjërisë me qepje (FOTO)

14:29 | 18 April 2017
ooo_1492517518-4848490

Shumë femra preferojnë të kryejnë intervenime në vaginë me ose pa dëshirën e tyre.

E, shumë vajza shqiptare për shkak të mentalitetit jo-adekuat po ngarejnë pas mjekëve për të rikthyer virgjërinë.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Njëra nga ndërhyrjet e cila përdorët është edhe qepja e buzëve të vaginës. Qepja bëhet me penj absorvues (me penj të cilat i absorvon trupi vetë dhe largohen pas disa ditësh).

Kjo metodë është veçmas e shprehur në Tiranë, aty ku mediat nga Shqipëria kohë më parë raportuan se mjekët po paguhen nga 180 e deri në 500 euro për këtë intervenim.

Numri më i madh i kërkesave të tilla vjen nga studentet, ndërsa stina e preferuar mbetet vera, në prag të fejesave apo martesave me mërgimtarë.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)