Auto&Tech

Ja si largohen njollat dhe gërvishtjet në veturë me pastë të dhëmbëve [Video]

14:05 | 09 January 2017
screenshot_1

Është pothuajse e pamundur që mos të keni në veturën tuaj ndonjë njollë apo gërvishtje , të cilat bëhen me kalimin e kohës.

Për t’i larguar ato egziston një metodë mjaft praktike, të cilën mund ta praktikoni edhe në shtëpi.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Krejt çfarë ju duhet është një pastë e dhëmbëve dhe një shpuzë kuzhine. Për më tepër shikoni videon.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)