Fun & Video

I kërkoi fotografi ku shfaqet e zhveshur, ajo i ktheu diçka të pa pritshme (Foto)

19:44 | 11 January 2017
i-kerkoi-fotografi-ku-shfaqet-e-zhveshur-ajo-i-ktheu-dicka-te-papritshme-foto-780x439

Leona Loir nga Britania e Madhe, i është kundërpërgjigjur në mënyrë të shkëlqyer një burri, që i ka kërkuar asaj t’i dërgojë fotografi ku është e zhveshur.

Për dallim nga shumica e femrave, që e ndërprenë bashkëbisedimin, ajo ka filluar të dërgojë imazhet ku tregon kofshët, gjoksin dhe këmbët e pjekura të pulës, transmeton Telegrafi.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Ende pa u njohur mirë, i kërkon fotografi ku është e zhveshur

Madje, ajo ka vënë edhe tërë trupin e shpezës, ndërsa afër kishte një enë me sos. “A jam mjaft e lëngshme për ty, unë mund të zhvishem” ka shkruar ajo në përshkrimin e fotografive.

Kofshët, gjoksi dhe këmbët e pulës, jo të saj

Këto fotografi duket se e kanë frikësuar këtë njeri, i cili nuk ka kthyer asnjë përgjigje dhe është larguar.

E zhveshur dhe e copëtuar

“Është mënyra më e mirë që të shmanget një pervers i tillë”, ka komentuar dikush lidhur me rastin.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)