Lifestyle

Këta vathë kushtojnë 70 milion dollar (Video)

13:57 | 17 April 2017
diamond.Still004-650x358
Këta dy vathë diamanti, së bashku kushtojn 70 milion dollar. Gurët ‘apollo blue’ dhe ‘artemis pink’ janë shfaqur në Londër, para shitjes në Gjenevë, në maj të vitit 2016.

David Bennett, kryesuesi i buzhuterisë Sotheby, tha se Apollo dhe Artemis janë “deri më tani dyshja më e rëndësishme e vathëve të ofruara ndonjëherë në ankand,” transmeton lajmi.net

Apollo Blue është 15,54 karat, i llogaritur në çmimin prej 38,000,000 $. Kurse, Artemis Pink është 16 karat, me një çmim të llogaritur ndërmjet 12,5 milion $ dhe 18 milion $.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Javën e kaluar, një dimanat rozë 59,6 karat është shitur rekord në çmimin 71,200,000 në Hong Kong.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)